Search found 4 matches

by QSDRice
Mon Oct 14, 2013 12:16 pm
Forum: Centralized Controller Platforms
Topic: RMP 440SE fails to initialize after fully charging batteries
Replies: 5
Views: 10350

Re: RMP 440SE fails to initialize after fully charging batte

Thanks for the info - I didn't stick around long enough to see if it was blinking that slowly. Most recently, I swapped the Front-1 and Front-2 batteries. After plugging in the charging station, all 5 LEDs are blinking green at about the same rate. I then disconnected the charger and powered on the ...
by QSDRice
Mon Oct 14, 2013 11:01 am
Forum: Centralized Controller Platforms
Topic: RMP 440SE fails to initialize after fully charging batteries
Replies: 5
Views: 10350

Re: RMP 440SE fails to initialize after fully charging batte

Just a quick update - we performed the firmware update to the August firmware. Today, after leaving the RMP charging, 4/5 charging LEDs are blinking green (Aux, Front-1, Rear-1, Rear-2). Front-2 LED is OFF. Should the Front2 LED be blinking as well?
by QSDRice
Fri Oct 11, 2013 4:47 pm
Forum: Centralized Controller Platforms
Topic: RMP 440SE fails to initialize after fully charging batteries
Replies: 5
Views: 10350

RMP 440SE fails to initialize after fully charging batteries

I'm having a reproducible problem with the RMP 400 SE platform. After charging the batteries for several hours, until they are completely full (as indicated by the charge status LEDs blinking green), flipping the power ON will result in an orange status LED, followed by a red quickly blinking LED, f...